LIVE KARAOKE met De Virtuoze Matrozen - LIVE editie! - vrijdag 11 oktober 2024 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

vrijdag 11 oktober 2024

LIVE KARAOKE met De Virtuoze Matrozen

LIVE editie!

Deze editie wordt een te gekke LIVE karaoke editie met de Virtuoze Matrozen!

LIVE KARAOKE met De Virtuoze Matrozen
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Minimumleeftijd: 14 jaar

Tickets Niet-leden: €5.00
Tickets Niet-leden VVK: €3.00

Tickets Leden: €3.00
Tickets Leden VVK: €1.00

koop tickets

De Virtuoze Matrozen varen over de woelige baren en maken heel wat avonturen mee. Iedere keer meren zij aan in een nieuwe haven, waar een nieuwe bemanning op hen wacht namelijk: jullie! Want de Matrozen zingen en spelen heel wat af aan boord, maar zij nodigen iedereen aan boord om met hen mee te spelen.
Speel je gitaar, zing je graag (onder de douche), kun je een partijtje mee trommelen, altijd al basgitaar willen spelen of lijkt een piano of keyboard wel wat? Kom aan boord waar de Matrozen zorgen voor teksten, akkoorden en begeleiding. De Matrozen kiezen een thema uit en op basis daarvan wordt er een setlijst van 30 liedjes uitgekozen. De lijst wordt op volgorde afgespeeld zodat geen enkel liedje twee keer voorbijkomt. Wil je meedoen met ons? Geef je dan op het moment zelf op bij onze laadmeester: Bob.
De Matrozen bestaan uit zes muzikanten en een professionele geluidsman, die allemaal klaar staan om te spelen en te helpen met het begeleiden. Mappen met teksten worden verspreid in het publiek en op het podium, waar ook de akkoorden staan opgegeven. Speel je een ander instrument dan drums, basgitaar, gitaar, piano of zang? Geen probleem: neem jouw eigen instrument mee en we zorgen ervoor dat je (versterkt) kunt deelnemen!


Facebook event: https://fb.me/e/5uLDB58Nm 




StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


ZA 12 OKT.: Hormones & DIT
RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.